Компанія DeepCool випустила нову модель під назвою Captain 240, що відноситься до високого класу систем водяного охолодження (СВО) і має досить цікаву зовнішність.

Водоблок, поєднаний з помпою, виглядає вкрай оригінально завдяки червоній прозорій трубці з підсвічуванням. Компанія-розробник заявляє, що трубка в конструкції потрібна тому, що теплообмінник і помпа виконані окремими блоками. Такий дизайн порадує будь-якого власника прозорого корпусу. Сам теплообмінник має мікроканальную структуру з кроком каналу 0,2 міліметра. Термін служби помпи складає значні 120 тисяч годин.

pic

Два фірмових вентилятора діаметром 120 міліметрів мають знімну крильчатку для полегшення процедури очистки радіатора від пилу. Вони підтримують широтно-імпульсний метод управління швидкістю обертання і працюють в діапазоні 600 - 2200 оборотів в хвилину, генеруючи шум від 17,6 до 39,3 дБА. Система здатна впоратися з будь-яким процесором Intel з теплопакетом до 150 Ватт, для AMD межа становить 140 Ватт. Цікаво, що першою в новій лінійці стане доступна модель Captain 240, яка і представлена на знімках. Вона оцінена виробником в $ 110. Але будуть випущені і версії Captain 120 і Captain 360, що відрізняються габаритами радіатора і коштуватимуть $ 76 і $ 140 відповідно.

pic

В масовому продажі системи водяного охолодження DeepCool Captain будуть доступні починаючи з середини жовтня.

Джерело: TomsHardware