На краудфандінговому ресурсі Indiegogo представлений черговий проект “розумних” наручних годинників під назвою Epic.



pic

На відміну від більшості доступних на ринку «розумних» годинників, розрахованих на використання в парі зі смартфоном, новинка позиціонується як повністю самостійний пристрій, що здатний замінити стільниковий апарат. Завдяки вбудованому мобільному модулю і слоту для SIM-карти користувачі зможуть здійснювати телефонні дзвінки, обмінюватися текстовими повідомленнями і завантажувати дані з Інтернету.

pic

Гаджет планується випускати в двох версіях - Epic Signature Edition і Epic Mini. Перша модифікація розрахована на носіння на зап'ясті, друга - на шиї, у вигляді медальйона. Варіант Epic Signature Edition наділений сенсорним дисплеєм з діагоналлю близько 2 дюймів і роздільною здатністю 320 × 240 пікселів, у той час як Epic Mini розташовує 1,74-дюймовим екраном з роздільною здатністю 320 × 220 точок.

pic

Пристрої обладнані камерою з 1,3-мегапіксельною матрицею, слотом для microSD-карти місткістю до 32 ГБ, приймачем супутникової навігаційної системи GPS і датчиком частоти серцевих скорочень. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумулятора досягає 72-74 години.

Для запуску свого проекту розробники повинні зібрати $ 50 тис. приблизно за один місяць. Зараз оформити замовлення на пристрої Epic Signature Edition і Epic Mini можна за ціною від $ 250 і $ 200 відповідно. Поставки планується почати в лютому 2015 року.

Джерело: Gizmag