Чутки про можливу відставку секретаря Рівнеради Юрія Торгуна - так і залишилися чутками. Тож сенсації на сесії Рівнеради сьогодні не сталося. Відтак гості - переважно депутати ради обласної - пішли ні з чим. Міські ж обранці працювали у звичайному режимі: вдруге звернулися до Верховної Ради, аби та нарешті призначила позачергові вибори міського голови Рівного.

Ще до розгляду основних питань депутати рівнеради були вкрай активними. Вдруге прийняли звернення до колег у Парламенті - з проханням таки призначити позачергові вибори міського голови. Водночас попросили в депутатів обласної ради, аби ті швидше припинили політичні спекуляції навколо перинатального центру. Бо грошей на його утримання хватить лише до жовтня. Потім лікарі лишаться без зарплати та інших виплат.

Зі своїми проблемами до депутатів сьогодні прийшли мешканці будинків на вулиці Короленка, кажуть у них забирають їх прибудинкову територію.

Аби знову не дійшло до пікету чиновники пообіцяли допомогти людям. Далі обранці працювали злагодженіше. Вирішили надати матеріальну допомогу рівнянам які її потребують, підтримали комунальні питання, та реорганізацію кількох навчальних закладів міста. Відтепер дитячий садок матимуть і мешканці Тинного.

Нагадали про себе і мешканці Проспекту Миру. Рівняни вкотре вимагають скасувати депутатське рішення про його перейменування. До цього питання вирішили повернутися на другому пленарному засіданні.