У мешканців багатоквартирного будинку на вулиці Струтинській 10\12 за роки незалежності назбиралось чимало житлово - комунальних проблем.

Труби у підвалах роками протікають. Через це збирається вода, з’являється сирість та грибок у під’їзді. Освітлення в підвальному приміщенні теж вже давно немає.

На подвір’ї постійний сморід. Не лише через підтоплені підвали. Основна причина –сміттєпровід. Неодноразово мешканці бачили тут величезних щурів. А значить труїти їх комунальники не поспішають. Щоправда у квитанції щомісяця за цю послугу, як і за інші, переважна більшість мешканців справно сплачує. Про прибирання під’їзду і мови нема. Крім того, на верхніх поверхах неозброєним оком видно наслідки негоди. Покрівля протікає вже декілька років. Цей список можна продовжувати ще довго. Першим не лише обурився, а й почав діяти домком цього будинку Михайло Квасюк. В грудні 2013 року чоловік звернувся в прокуратуру.

Серед послуг, які вказані в квитанції, однак не виконуються – прибирання під’їздів вище першого поверху,освітлення приміщень, зокрема підвального, в якому вже навіть проводки не залишилось, говорить чоловік. А ще прибирання території, відсутність поточних ремонтів. Пан Михайло і надалі добиватиметься правди від Жеку, в цьому йому допоможе й Громадський контроль.