На трасі Київ – Чоп у селі Бабин Гощанського району сталася стрілянина. У результаті троє людей з пораненнями різного ступеня важкості потрапили до лікарні.

Водії автомобілів «Мерседес Е220», «Фольксваген Т-5» і «ДАФ» зупинились на даній ділянці дороги аби вирішити конфлікт, який виник через порушення Правил дорожнього руху. Словесна перепалка між кермувальниками мирно не закінчилась. Люди взялися за зброю і почали стріляти. Як наслідок троє учасників опинилися на лікарняних ліжках.

42-річному Вадиму з Новоград – Волинського пощастило найбільше. У нього найлегше поранення. А тому чоловіка відпустили додому. А от його земляк 49-річний Василь Шевчук перебуває у реанімації. Через сильний біль чоловіку важко говорити, вчора йому зробили операцію. Але загрози життю не має.

Третім потерпілим є 51-річний Михайло Бузинарський зі Здолбунова. Чоловік працює у міністерстві внутрішніх справ України. Стан його середньої важкості. Має поранення ноги.

Згідно свідчень правоохоронців Михайло, який керував автомобілем «Мерседес Е220», дістав пістолет та почав стріляти в бік водіїв та пасажирів. Це підтверджує і травмований Василь Шевчук.

Поспілкуватися з водієм Мерседесу особисто не вдалося. У палату знімальну групу не впустили охоронці.

У телефонній розмові Михайло Бузинарський розповів, що й справді стріляв проте не по людях, а вгору. Хотів налякати незнайомців, які на нього напали. Чоловік розповідає, що їхав із Києва до Рівного, його підрізала вантажівка. Звідти вийшли п’ятеро чоловіків і нібито почали вчиняти «розбірки». У них також була зброя і вони поранили його у ногу.

Чоловік додає, мовляв, це був спланований напад. Розглядає дві версії даної події – його професійна діяльність, або звичайне хуліганство.

На місці події міліціонери виявили гільзи від стрілецької зброї та сліди крові. Вилучені докази направлені на дослідження. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом - хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. У зв’язку з тим, що один з учасників події має причетність до правоохоронних органів, матеріали кримінального провадження скеровані до органів прокуратури. Дати офіційні коментарі з щодо цього і розказати хто ж у кого стріляв - там обіцяють незабаром.