На Рівненщині чоловік вирішив покінчити життя самогубством. При цьому забрати на той світ і свою кохану. А все через те, що дівчина не захотіла більше з ним зустрічатися.

Ганні 19 років. Вона проживає в одному з сіл Володимирецького району. Її кавалеру 29. Він родом з Сарненщини. Молоді люди зустрічалися близько року. Нещодавно дівчина повідомила хлопцю, що хоче розійтися. Причина всьому - його ревнощі.

29-річний Олег просто весь час ревнував молодшу від себе на 10 років дівчину і не давав спокійно жити. Їм забороняли бути разом батьки і вона також бачила, що у них відносини не складаються і дійшла висновку, що їм не варто бути разом.

Втім відпускати дівчину чоловік не хотів. Спершу погрожував, а потім вирішив вбити її і себе. Детально все спланував. І за кілька днів втілив свій страшний план у життя. Заштовхав свою подругу у автомобіль і вивіз до озера у Дубровицькому районі. Те що було далі, нагадує справжній фільм жахів.

Зі слів Ані, хлопець захотів з нею близькості, однак вона відмовила. Він вдарив її електрошокером у шию. Далі взяв клейку стрічку, примотав її до своєї і повів у воду. Дівчина пручалася і кричала, після чого він ще кілька разів її вдарив електрошокером. Перебуваючи вже у водоймі вистрілив їй у обличчя, а потім собі у голову.

Чоловік загинув. Дівчині дивом вдалося вижити. Вона змогла відв’язатись від свого вже мертвого кавалера і випливти. Зараз потерпіла у лікарні. Стан її важкий. Куля пройшла крізь щоку, це і врятувало їй життя, кажуть медики. Але вона втратила багато крові тому поки лікарі ніяких прогнозів не роблять.

В загальному стан дівчинки був важкий і важкий залишається на сьогоднішній день через велику анемію. На даний час загроза для життя залишається бо велика анемія. Ну і на далі шрам на обличчі залишиться.

Потерпіла у свідомості. Щоправда побачити її чи поспілкуватися - не дозволили рідні.

Мені треба дитину лікувати, а не на телебачення знімати. Я не дам свою дитину знімати, геть повиходили.

Коли емоції трохи спали, матір розповіла, що завжди була проти цих стосунків адже кавалер неодноразово намагався вбити її дочку.

Аварія була, він її зроби з нею. І це не перший раз, я писала заяву у міліцію. Двоє суток ждала його, він привіз через двоє суток мені дитину.

У міліції кажуть, загиблий раніше не притягувався до кримінальної відповідальності і на обліку у психлікарні не стояв. За даним фактом відкрито відразу два кримінальні провадження. Але відповідати за них вже нікому. Винуватець події покарав себе сам.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст 15 та ч.1 ст 115 куу - закінчений замах на навмисне вбивство. Він зробив все що він міг зробити аби закінчити свій намір - вбити дівчину. Але їй дивом вдалося вижити.