Через нього діти голодували в школах, а пацієнти лікарень не доїдали. Тепер же через нього новоспечені водії не можуть отримати посвідчення. Закон про тендерні закупівлі скасовано ще в березні, а новий не досконалий. Через це Міністерство внутрішніх справ вчасно не уклало договір з виробником пластикових водійських посвідчень. Рівне у цій ситуації мало не виняток на фоні усієї України. Тут права поки що видають.

Наталка складає практичний іспит вперше. Сподівається два місяці навчання в авто школі не провела марно. Все робить правильно каже інспектор. Десятихвилинна подорож за кермом і вердикт спеціаліста втішний.

Дівчина радіє – одразу з першої спроби не кожному таке вдається. А ввечері вже й посвідченя планує отримати.

Рівне нщина не залишиться без пластикових посвідчень, обіцяють місцеві даішники. Хоча в інших областях на невизначений термін припиняють роботу відділи реєстраційно-екзаменаційної роботи. Причина відсутність документів для водіїв.

Нині у Рівне нському ВРЕР кипить робота – хтось чекає на іспити, хтось отримує водійські посвідчення. Ніяких проблем з видачею пластикових документів не має. Щоправда інспектори не охочі до прогнозів.

Водійські посвідчення у Рівному поки що є. Вистачить їх на усіх кажуть в один голос даїшники та інспектори. Однак з пересторогою чекають наступного місяця.