У такий спосіб Рівненські автомайданівці висловлять вимогу до керівництва держави - негайно надати допомогу українським бійцям, що перебувають в оточенні в Іловайську. Перекриття дороги намічено на 17.00.

У такий спосіб Рівне нські активісти вирішили відгукнутись на заклик командира добровольчого батальйону "Донбас" Семена Семенченка. ТА долучаються до всеукраїнської акції протесту. ЗА задумом організаторів перекриття доріг відбуватиметься синхронно на Рівне нщині , Волині, Житомирщині та Львівщині. У той же час, коли на вулиці столиці вийдуть представники столичного Автомайдану



pic

Семен Семенченко В Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Свитязь», «Херсон» та «Доброволець». Командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених. Ці звернення ніким не почуті і саботуються як військовим командуванням, так і керівництвом держави. Звертаємося до Автомайдану, усіх патріотів і небайдужих людей. Терміново виходьте сьогодні на Банкову з вимогою до керівництва держави негайно надати допомогу усім підрозділам, що перебувають в оточенні в Іловайську. Життя поранених та усіх бійців в ваших руках. Рахунок іде на хвилини. 17-00.



pic