Чергову партію допомоги отримали сьогодні у рівненському військовому шпиталі. Нині тут лікується близько сотні бійців, поранених в зоні проведення антитерористичної операції. Кількасот комплектів постільної білизни військовим медикам передав рівненський льонокомбінат.

Нині у рівненському військовому шпиталі лікуються та реабілітуються більше сотні бійців, поранених в антитерористичній операції на сході країни. Волонтери та благодійники не лишаютсья осторонь і допомагають - чим можуть. Щоправда не всяка допомога військовим медикам на користь.

Сьогодні Рівне нський льонокомбінат передав військовому шпиталю 4 сотні комплектів постільної білизни, що була виготовлена на підприємстві спеціально для потреб військових.

Цього військовим медикам вистачить більше ніж на місяць. А ще, з огляду на зміни погоди бійцям, що одужують у Рівному потрібні предмети гігієни, та тепліший одяг і білизна.

Рівне нський льонокомбінат вже почав вивчати можливості допомогти пораненим бійцям ще й одягом, який пошиють на підприємстві спеціально для солдатів.