Працівники управління ветеринарної медицини Дубенського району надали матері Романа Федорина допомогу на лікування сина в сумі 2 тисячі гривень.

На подібну ініціативу відгукнулись їхні колеги з Млинівського району, повідомляють у прес-службі РОДА.

- При Млинівській РДА працює координаційний центр допомоги учасникам АТО – повідомив начальник Управління ветмедицини Млинівщини Георгій Делегуз. – На засіданні центру було вирішено виділити із зібраних коштів 5 тисяч гривень для Романа Федорина, жителя села Птича Дубенського району, який внаслідок травмування в зоні бойових дій на Сході України втратив ногу і тепер потребує протезування. Ще 600 гривень до цієї суми додали працівники управління ветеринарної медицини Млинівського району.

Кошти матері Романа особисто в руки передали начальник управління ветеринарної медицини Дубенського району Анатолій Новак та головний лікар Дубенської ветеринарної лікарні Іван Лопуга.

Процес збору коштів на протезування Романа Федорина відбувається по всіх інстанціях ветеринарії Рівне нщини. Керівники Млинівського і Дубенського управлінь ветмедицини просять не залишатися байдужими і долучитися до такої благородної справи.