Обстановка в Луганській області залишається напруженою. Терористи продовжують протидію силам АТО з застосуванням реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" та артилерії.

Протягом ночі позиції військ оперативного командування "Північ" обстрілялись 9 разів. Із них 8 з артилерії, реактивними снарядами з БМ-21 “Град” – 3 рази та 1 раз зі стрілецької зброї. Бандитські угрупування ведуть вогонь по блок-постам, взводним та ротним опорним пунктам механізованих бригад, аеродрому Луганськ. У кожному випадку противник отримує гідну відсіч.

Охорона базових таборів наших військ, несення служби на блокпостах, опорних пунктах, спостережних постах та секретах здійснюється в цілодобовому режимі. Також проводяться тренування резервних груп з відбиття нападу на військові об’єкти, дообладнуються базові табори, блокпости, опорні пункти в інженерному відношенні.

Паралельно з цим виконуються важливі завдання з поповнення запасів матеріально-технічних засобів, створення додаткових резерву боєприпасів, питань евакуації та ремонту озброєння і військової техніки, його технічне обслуговування.

Незважаючи на зростання інтенсивності бойових дій, військові частини та підрозділи впевнено просуваються вперед крок за кроком звільняючи окуповані терористами території. За останню добу втрат серед особового складу оперативного командування "Північ" немає.