Хто чемпіон? У четвер в Червонограді відбудеться розв'язка боротьби за першість в Українській лізі спідвею між рівненським "Каскадом" та червоноградським "Шахтарем". Перша фінальна гонка уже відбулася в Рівному. Господарі треку впевнено стартували, але червоноградські спідвеїсти згодом вирвали перемогу. За боротьбою на гаревій доріжці спостерігала Ольга Міхньов.

Старт боротьби за чемпіонство видався напруженим. Перший заїзд — нічия, а у другому — вже серйозне падіння, через яке травмувався Володимир Колодій-молодший. У третьому заїзді Володимир Колодій-старший на пару з Рафалом Окунєвскі привезли п'ять пунктів. У наступному чотири очки для команди Рпафалу Окунєвські допоміг здобути Михайло Онешко. І вже після восьмого заїзду господарі переважали на 10 пунктів.

Уже в дев'ятому заїзді червонградцям приносить шість очок джокер Збігнєв Сухецькі. А в наступному він на пару з Андрієм Карповим знову переважає рівненських гонщиків. В одинадцятому заїзді гонщики фінішували на рівних. А далі через фальшстарт зняли каскадівця Рафала Окунєвскі, і червноградці відстають лише на одне очко.

У фінальних стартах каскадівці втратили перемогу. У 13-му заїзді через несправність техніки зійшов Володимир Колодій-старший, а Олександр Бородай виборов лише одне очко. Нічийний рахунок останнього заїзду ситуації не виправив — "Каскад" програв за рахунком 42-45.

Розрив між командами незначний, отож "Каскад" ще має шанс на чемпіонство. І вже 16 та 18 вересня рівненський "Ураган" виборуватиме у львівського "СКА-спідвею" третє місце. До цього часу організатори планують облаштувати рівненський трек надувними бортами.