Одразу три гарні новини від Віктора Матчука. "Рівнеазот" вже скоро запрацює, онкодиспансер до Нового року добудують, а опалювальний сезон в області розпочнеться вчасно. Своїм оптимізмом голова обласної державної адміністрації заряджав на прес-конференції журналістів. Анна Яцук повернулась у гарному настрої.

Рівне азот увійшов до числа хімічних підприємств, яким продаватимуть газ за зниженими цінами. Таке рішення було прийняте Кабінетом Міністрів України на минулому тижні, розповів голова обласної державної адміністрації Віктор Матчук. Також підприємству відшкодують податок на додану вартість, який лише офіційно становить 32 мільйони гривень.

Підтвердив Віктор Матчук і те, що на добудову обласного онкологічного диспансеру надійшло п'ятнадцять мільйонів гривень. Наразі визначається генеральний підрядник будівництва. Чільник області сподівається знайти його у лічені дні. Каже, роботи вестимуться стаханівськими темпами, у три зміни. Бо завершити об'єкт потрібно до першого січня наступного року.

Сподівається голова адміністрації, що і опалювальний сезон на Рівне нщині розпочнеться вчасно. Каже, мережі та котельні готові на 100 відсотків. Але от кредит Ощадбанк на часткове погашення минулорічної заборгованості так і не надав.

Разом з тим, Віктор Матчук запевняє: жодному з кандидатів в президенти не на руку, аби початок опалювального сезону було зірвано.