У сім'ї Михальчуків померла донечка Аня, який було три з половиною місяці. Як ми розповідали, два тижні тому у Дубні помер тримісячний Андрійко. Батьки звинувачують реаніматологів, що ті не зробили усе можливе, аби врятувати дітей. Обидві сім'ї уже звернулися до прокуратури. Детальніше - Оксана Конопацька.

У дубенській сім'ї Михальчуків сталася трагедія. Померла їх донечка Аня, якій було лише 3,5 місяця. Батька кажуть: у дитини почалася блювота, і вони одразу ж привезли її до Дубенської міської лікарні. Спочатку їх направили у дитяче відділення, а потім в інфекційне. Батьки кажуть: вирішили викликати реанімобіль з Рівного.

Завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Дубенської міської лікарні Віталій Табачук у телефонній розмові повідомив, що лікуючий лікар надавав усю належну допомогу. А враховуючи те, що батьки викликали приватний реанімобіль, то дитину готували до транспортування в інфекційному відділенні і їй були введені необхідні ліки.

Між тим батьки дівчинки звернулися у Дубенську міжрайонну прокуратуру.

За два тижні фахівці зроблять кінцевий висновок щодо причини смерті. Натомість в обласному управлінні охорони здоров'я проведуть службове розслідування.