(*Місце навчання:*) Національний Університет "Острозька академія", гумантіарний факультет, спеціальність «Журналістика» (випускниця).

Параметри (ріст/вага): ріст 165, вага 64.

Захоплення: Цікавлюся Сходом. Вивчала трошки китайську та японську. Маю права водія. Є автором двох літературних збірок (проза), презентації яких відбулися в університеті. Зараз працюю над третьою книжкою. Захоплююсь малюванням (графіка, портрет) - в університеті відбулися дві виставки моїх картин. Зараз працюю над новими роботами. Також люблю аніме. Це моє просте зацікавлення переросло в те, що я організовую аніме-заходи під назвою Акіно-Юбе для тих, хто ним теж цікавиться.

Хобі – колекціонування іграшок, співи, малювання (графіка), читання книг. Також люблю декламувати вірші для тренування дикції та кататися на велосипеді.

Досвід участі у відеозйомках (так/ні): Так. З 2012 по 2013 роки. Була ведучою прогнозу погоди на університетському телебаченні «OUT LOOK», практикувалася на телеканалі Сфера-ТВ в Рівному (теледиктор, журналіст, ведуча новин) та на Старокостянтинівській районній радіостанції (новини). Також мій голос є одним з брендових в університеті. Його часто використовують для озвучки різного відео, роликів та промороликів. Була членом студентської медіа-групи «Забороняти заборонено», входила до підрозділу нашого студентського радіо (ОстРадіо) ведучою програми «Плюс-мінус», записувала погоду та прості програмки аля «Цікаві факти» і т.п. У пресовому підрозділі медіа-групи – ілюстратор, дописувач. Проходила практику в газеті, на радіо та телебаченні. Практика на телебаченні принесла мені приємний досвід і тому мені ближче працювати голосом.

pic