На "трієчку" готове до зими Рівне. Такі результати перевірки спеціальної комісії. Втім, ревізори кажуть, аби з настанням холодів у комунальників не побільшало проблем — необхідно ще багато зробити. Міська влада попереджає: керівники, які зволікатимуть та сидітимуть без діла — можуть позбутися посад.

Рівняни не мерзнутимуть у своїх оселях зимою, запевняють комунальники. Звітують, підготовка до опалювального сезону майже закінчилась. Але проблемним залишається питання з боргами за газ. Борг "Комуненергії" з попередніх років становить 94 мільйони гривень, "Теплотранссервісу" — 22.

Відтак комунальники закликають людей вчасно сплачувати за всі надані послуги, інакше вдаватимуться до радикальних заходів.

На "добре" з великим плюсом оцінили перевіряючі підготовку до зими у медичних закладах. І все ж у центральній міській та дитячій лікарнях системи опалення потребують реконструкції.

Тепло буде і в закладах освіти та культури. На тверду "четвірку" до зими підготувалися і тепловики, переконують перевіряючі, але радять міськШЕУ вже запасатися сіллю та постійно підтримувати техніку у боєздатному стані. І все ж найбільше нарікань із боку комісії та житлово-комунальних підприємств припало на житлово-експлуатаційні підприємства.

Все ж і комунальники, і керівники міста розуміють — останню оцінку у підготовці до опалювального сезону поставить... ціна.