Точну дату смерті 20-річного костопільчанина Миколи Захожого ніхто не знає. 17-го липня цього року він зі своєю дівчиною та знайомими поїхав відпочивати на Біле озеро. Батькам про це хлопець нічого не сказав. Востаннє свого сина вони чули 18 липня.

Коли Микола додому не повернувся, батьки забили на сполох. Телефон сина не відповідав, а друзі, які з ним відпочивали, про його місцезнаходження нічого не знали. За декілька днів матері Миколи сповістили страшну звістку: її сина вже поховали як невідомого. Могила - в селі Рафалівка Володимирецького району.

Працівники Володимирецького райвідділу міліції повідомили батькам, що їхній син втопився в Білому озері. Втім, про останні години його життя рідним відомо небагато. Один з хлопців, який відпочивав з Миколою, розповів, що 18 липня він раптом зібрався додому, після чого його ніхто не бачив.

Рідні Миколи не вірять, що він втопився. На його тілі вони помітили численні травми, тож вважають, що йому "допомогли" померти.

Не вірять у смерть від утоплення і друзі Миколи. Кажуть: він не вмів плавати, тож сам у воду ніколи б не поліз.

Правоохоронці - іншої думки. Кажуть, що провели всі необхідні експертизи і жодних ознак насильницької смерті не виявили.

Рідні Миколи Захожого відмовляються вірити у версію правоохоронців, тож уже написали кілька скарг в обласну прокуратуру. Вони переконані: хлопцю допомогли піти на той світ, а ті, хто це зробили, всіма шляхами намагаються уникнути відповідальності.

Якщо вам щось відомо про обставини загибелі Миколи Захожого, його рідні просять повідомити їм про це за номером телефону: 8-098-837-09-15.