Про це йшлося під час інструктивно-методичної наради з питань проведення оборонно-мобілізаційних заходів в Рівненській області та вирішення соціально-побутових проблем військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях.

Зокрема, військовий комісар Рівне нського обласного військового комісаріату Дмитро Оксенюк зауважив, що кошти, виділені згідно з Програмою матеріально-технічного забезпечення 2-го батальйону територіальної оборони Рівне нської області на 2014 рік, затвердженої депутатами обласної ради 17 червня, так і не надійшли.

Нагадаємо, депутати виділили на підтримку батальйону територіальної оборони 2 мільйони 355 тисяч 980 гривень, повідомляє прес-служба Рівне нської облради.

Як запевнив Дмитро Оксенюк, усі документи обласним військкоматом підготовлено і подано в облдержадміністрацію.

За дорученням голови облради Михайла Кириллова на нараду було оперативно запрошено начальника Головного управління Державного казначейства у Рівне нській області Миколу Костюка та тимчасово в.о. директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Ліліану Слігоцьку. Вони запевнили, що найближчим часом, орієнтовно цього тижня, перший транш у сумі 1 млн. 300 тис. буде виділено.