"Лента за лентою набої подавай!" Окремий батальйон матеріального забезпечення 13-го армійського корпусу відсвяткував 50-річчя. На плечах його вояків - турбота про боєздатність цілого гарнізону: доставка боєприпасів, пального і продовольства. З нагоди ювілею особовий склад батальйону не обійшло увагою начальство - потішили годувальників подарунками і заслуженими подяками. Та й як інакше? В армії ж бо служба службою, а обід - за розкладом. Ігор Шумик повернувся зі свята.

Матеріальне забезпечення усіх військових - головне завдання батальйону. Щороку він перевозить до 5 тисяч тонн вантажів. Забезпечує боєприпасами, пальним та продовольством усі військові частини 13-го армійського корпусу.

Не мало не багато 50 років. Батальйон має своїх ветеранів. Вони кажуть: зараз багато чого змінилося. Але без матеріального забезпечення Збройні сили не виживуть.

Нині у батальйоні понад 130 авто. Це і бензовози, і КамАзи. На вигляд як новенькі, але встигли побувати і за кордоном. 15 військовослужбовців батальйону за роки Незалежності служили миротворцями в Іраку, Ліберії та Косово.

На честь ювілею військовослужбовцям вручили 10 цінних подарунків, а ще - грамоти та подяки. Далі - знову непомітна робота.