10 липня о 21.15 у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1" вийде черговий випуск політичного ток-шоу "ТелеМайдан". Співрозмовниками ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк стануть заступник голови УНП Світлана Ніколіна та депутат облради, голова Рівненської райдержадміністрації Олексій Бучинський.

Темою розмови в студії "ТелеМайдану" стане суспільно-політична ситуація в Україні та на Рівне нщині , позиція політичних сил, які представляють гості студії - а це Українська народна партія та Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - з актуальних питань сучасної української політики.

Олексій Бучинський також розповість про діяльність на посаді голови Рівне нської райдержадміністрації, а у розмові зі Світланою Ніколіною ведучі "ТелеМайдану" торкнуться питання оцінки ролі Василя Червонія в новітній історії України, адже цими днями виповнилось 5 років від часу трагічної загибелі відомого політика.

Поставте запитання гостям студії "ТелеМайдану" - і найцікавіші з них прозвучать в ефірі!

Початок прямого ефіру - у четвер, 10 липня, о 21.15 на телеканалі "Рівне 1".

Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівне нщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівне нська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.