Депутат Рівненської обласної ради Юрій Супрунюк та депутат Рівнеради Світлана Богатирчук-Кривко стануть черговими співрозмовниками ведучих політичного ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1" Віталія Голубєва та Ольги Данилюк. Програма вийде в ефір 3 липня.

Темою розмови у студії "ТелеМайдану" стане євроінтеграція України. З огляду на підписання 27 червня економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС, автори "ТелеМайдану" вирішили обговорити те, як вплине асоціація з ЄС на життя Рівне нщини та України в цілому.

Світлана Богатирчук-Кривко поділиться в ефірі "ТелеМайдану" думками про проблеми та перспективи євроінтеграції України як делегат Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, а Юрій Супрунюк - як керівник потужного підприємства "Укртехнофос", яке не перший рік працює на міжнародних ринках.

Дивіться розмову на "ТелеМайдані" у четвер, 3 липня, о 21.15 у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1"!

Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівне нщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівне нська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.