Весільне вбрання, стильні зачіски та модний макіяж. Від Покровського Собору до центру Рівного вісімдесят наречених у весільному вбранні влаштували парад. За один день дівчатам робили найкращі зачіски, макіяж, фотографували у визначних місцях Рівненщини. Деталі - далі у сюжеті Олександра Туза.

Марія Себестьянович працює офіс-менеджером на Рівне 1. У цей день дівчина змінила офісний костюм на весільну сукню. Розповідає враження від параду наречених просто неймовірні.

Масу емоцій учасниці не приховували. Кажуть, на параді наречених могли поринути в ті образи, які на традиційному весіллі виглядали б дивно.

Парад наречених свою підготовку почав задовго до початку дійства. Дівчата вже о шостій ранку приїхали на макіяж та зачіски. Потім - на святкову фотосесію. Попередньо на парад зареєструвалося 80 красунь. Головна умова участі мати власну весільну сукню розповідають організатори.

Перед парадом дівчата стали учасницями фотосесії, яка відбулась у мальовничих куточках Рівне нщини та на вулицях обласного центру.