Скандал, який розгорівся поміж деканом та студентами у Рівненському гуманітарному університеті отримав продовження. Тиждень тому одна зі студенток - Анастасія Кутєпова - зняла відео за участі посадовця, а за тим і решта студентів почали говорити про вимагання та корупцію на факультеті. Розібратися у ситуації мав ректорат закладу. Вихід, здається, знайдений, але чи закінчилася на цьому гучна історія?

Викладачі Рівне нського державного гуманітарного університету збираються на вчену раду. Поряд з ними у коридорі - студенти музичного факультету. Кажуть, прийшли аби відстояти свою правду та таки почути від ректора результату розгляду скарги на свого декана Станіслава Димченка. До зали прямує ректор. Запевняє: рішення конфлікту знайшли - про це доповіли у міністерство.

Ректор запевняє: заборони на професію немає. Тож чи працюватиме Станіслав Димченко у виші чи ні - вирішить вчена рада. У залі викладачі проводять таємне голосування і підтримують свого колегу - залишили працювати і надалі. Тим часом сам Станіслав Димченко переконаний: жодного скандалу не існує, є лише бруд та наклеп.

Між тим одним з наслідків скандалу може стати і реорганізація факультету.

Як варіант, каже ректор, запропонує студентам самим визначитись з претендентом на цю посаду. А поки Анастасія Кутєпова готується вступати на 5 курс. Там тепер вже колишній декан не викладатиме. А от його син, який також працює в навчальному закладі - так. Тому, каже Настя, у цієї історії ще може бути продовження.