Чи є наша нова влада ще «незайманою» або вже «вагітною» тими змінами, що їх потребує суспільство?

Нещодавно в новинах було піднято питання незаконного на думку журналістів дострокового звільнення у зв’язку з хворобою з Бориспільської виправної колонії колишнього депутата Лозінського, який в присутності головного міліціонера та прокурора району вбив у своїх мисливських угіддях людину. Можливо за кілька днів влада нас «ощасливить» повідомленням про відкриття за даним фактом кримінальних проваджень, зачитають назви статей Кримінального кодексу, за порушення яких слідство шукатиме досі «невстановлених осіб».

Тож є кілька запитань до влади:

- скільки в’язнів звернулося за медичною допомогою за час перебування Лозінського в колонії та скільки з них в подальшому проходили реабілітацію за межами колонії?

- скільки в’язнів мають стан здоров’я, не кращий за Лозінського, та стосовно скількох із них начальник колонії вніс подання на дострокове звільнення за станом здоров’я?

- від підпису кого залежить позитивне вирішення першого та другого питання і скільки треба часу, щоб ці люди (медик, службовець пенітенціарного закладу, суддя) більше не вирішували подібних питань. А ще хотілося б почути, як облаштували своє життя головний міліціонер та прокурор того району, де вбивають людей, що заходять на «чужу» землю?

Від того, чи замовчить влада цей ганебний факт, киваючи на більш актуальних нині «стрілків», чи дасть прямі відповіді на ці питання, залежить, чи є вона ще «незайманою» або вже «вагітною» тими змінами, що їх потребує суспільство.

Я за те, щоб тест був позитивний.