Жахлива трагедія сталася в селі Почапки Острозького району. Тут 28-річний місцевий житель задушив свою вагітну співмешканку, після чого наклав на себе руки. Востаннє живими їх бачили минулої п’ятниці. Сергій та 37-річна Світлана, яка була на 5-му місяці вагітності і чекала від нього дитину, зникли у невідомому напрямку. Шукати їх почали лише в понеділок, коли про зникнення Світлани повідомили її рідні.

Оперативники, які приїхали на місце події, знайшли неподалік повішеного передсмертну записку. Вона вказувала, де шукати Світлану.

Звістка про смерть Світлани шокувала її рідних. Мати жінки каже: нічого хорошого від Сергія, який був двічі судимий за крадіжки, вона не чекала.

Правоохоронці з’ясували: Сергія та Світлану об’єднували не лише близькі стосунки, а й любов до оковитої. У Почапках переконані: горілка згубила обох.

Рідні Сергія визнають: він зловживав алкоголем. Втім, переконують, що він любив Світлану.

Що сталося між співмешканцями, належить з’ясувати слідчим. Цілком можливо, що Сергія звинуватять у подвійному вбивстві, оскільки Світлана була вагітною. Втім, відповісти за цей жахливий злочин перед законом він не зможе, адже на лаву підсудних уже ніколи не потрапить.