Про тотальну бездіяльність житлово-комунальних підприємств знають чи не усі, мешканці міста, які живуть у багатоповерхівках. Рівненські комунальники пішли ще далі.

Вони вже привласнюють собі чужі заслуги та ще й вихваляються працею інших. Так, на сайті Рівне нського міського голови Володимира Хомка нещодавно з’явилось повідомлення про те, що ЖКП «Західне» за допомогою мешканців та дітей району облаштували та розмалювали дитячий майданчик на вулиці Макарова 26. Однак насправді не лише розфарбовували, а й майже з нуля його будували лише мешканці прилеглих будинків.

Люди говорять, якби не побачили у засобах масової інформації такого нахабного повідомлення, то не чекали і не запрошували знімальну групу. Однак, бажання встановити справедливість переважила.

А ще було б краще, якби своє вибачення працівники ЖЕКу перетворили у ремонт сходів до четвертого під’їзду 26 будинку. Про цю проблему ми розповідали в одній з попередніх програм. Тут живе багато дітлахів та інваліди, яким важко долати такі перепони.