Проходив він в обласному центрі вже удванадцяте. Участь у ньому брали громадські та культурні організації обох країн і члени місцевого товариства польської культури. Після завершення тижня учасники та організатори влаштували святковий гала-концерт.

На тиждень польської культури до Рівного приїхали представники п'яти польських міст. За час перебування в обласному центрі вони ознайомилися з його історичними пам'ятками, влаштували конкурс польської поезії та спільний концерт.

З кожним роком співпраця між нашими народами стає ще більш продуктивною. Вона збагачується не лише у культурному напрямку, а й в економічному та господарському.

У Федерації поляків в Україні запевняють: за 18 років існування організації поляки, які проживають на території України, мають більше прав і відчувають себе впевненіше.

На початку завершального гала-концерту представники міст-побратимів обмінювались подарунками, а далі спостерігали за виступами відомих польських та рівненських колективів. Останні запевняють, що конкуренції немає, але кожен любить свою державу.