Дні Європи завітали і до Рівненського міського палацу дітей та молоді. Адже саме діти завжди легше і швидше від дорослих пристосовуються до нових умов, поглядів на життя, та впевнено змінюють світ навколо себе. Підсумували свою роботу, поділилися планами на майбутнє та обговорили подальшу співпрацю під час круглого столу на Європейську тематику.

Молодіжні громадські організації та новостворені, які лише починають свою діяльність, зібралися разом , аби обговорити перспективи своєї роботи. Більшість з них мають Європейські настрої, тому у своїй роботі керуються і цими принципами.

Громадські активісти у ході роботи круглого столу розповіли про вже успішні та втіленні в життя проекти. А також дізнались про роботу інших громадських організацій.

Європейських дух та стиль життя відчули чи не всі вихованці палацу. Адже колективи відвідують різноманітні фестивалі, конкурси, екологічні-подорожі, та просто відпочивають у європейських країнах. Своє бачення Європи діти презентували у власній фотовиставці.

До дня Європи у палаці організували незвичний танцювальний флеш-моб. До участі у ньому приєдналися рівняни без обмеження віку. Результат цієї події назагал покажуть вже на початку червня.