Громада проти Щирука. Недільне віче з штовханиною криками та фан-клубом головного міліціонера Рівненщини нагадувало радше події, що відбуваються на сході. Підігріта палкими виступами юрба привезених до Рівного захисників Щирука з металевими палицями та патріотичними гаслами зчинила кілька бійок. На щастя, обійшлось без жертв.

За півгодини до початку Віча поблизу майдану почали збиратись групки приїжджіх людей. Як потім виявилось, на підтримку Миколи Щирука. Розгортають прапор, отримують настанови. Вшанування пам'яті депортованих кримських татар ігнорують.

На самому майдані гості з'являються разом з новопризначеним начальником міліції Миколою Щируком. Головний міліціонер прийшов у супроводі земляків - начальника міліції громадської безпеки області Олексія Лозяна та нардепа Миколи Кучерука. Останній одразу намагається зірвати сценарій організаторів віча.

Ні статус нардепа, ні вишиванка Миколу Кучерука від криків "Ганьба" не рятують.

У гостей в камуфляжі помічають з палиці та шматки арматури.

Між противниками Миколи Щирука та групою його підтримки виникає штовханина. Ситуацію згладжує полковник Лозян, щоправда цієї неділі він без погонів.

Уже за кілька хвилин агресія гостей відчула на собі спецкор Інтеру Інна Білецька. Щоб перешкодити їй знімати у неї з рук вибивають телефон. Втручаються міліціонери, цього разу з міськвідділу. Провокаторів з палицями намагаються затримати. Але марно.

Наприкінці віче людей просять проголосувати. Відео з результатами активісти виклали в інтернет того ж дня.