На Укрзалізниці гаряча пора. З настанням літа квиткові каси працюють з подвійним навантаженням. До відпочинку залізничники пустили майже сто додаткових вагонів. Рівняни ж запасаються квитками вже тепер. Найпопулярніші маршрути – Одеса та Сімферополь. І традиційно на літній період розклад руху окремих поїздів змінився.

Залізнична дорога подорожчала. Від учора пасажирам доводиться платити за квиток на 5 відсотків більше. Аби зарезервувати поїздку, скажімо на південь пасажирам потрібно доплатити ще сім гривень. Підвищення вартості проїзду, запевняють залізничники, обґрунтоване. Пані Лариса вже втретє приходить до кас попереднього продажу. Жінка обурююється не може придбати квитки в зворотню сторону.

Керівництов Рівне нського вокзалу пояснює нові ціни на квитки ще не введені в компютер. А кількість охочих їхати на відпочинок залізницею збільшується. Цьогоріч на 10 тисяч пасажирів більше. Транспортники пояснюють, поліпшився сервіс.

Нині на залізничній станції Рівне кипить робота. Залізничники навіть відкрили додаткову касу попереднього продажу. Керівництво каже зміни розкладу руху потягів влітку не значні, лише два дальні сполучення змістили у часі.

Хоча зміни руху потягів не суттєві транспортники радять слідкувати пасажирам за розкладом. Аби не зупсувати запланований відпочинок.