Музика надихає. Цю істинну підтвердили артисти камерного оркестру Палацу дітей та молоді, спільно із солістами ансамблю сучасної пісні "Меридіан". В рамках Благодійного марафону "З вірою в майбутнє" музики показали свої таланти у всій красі. Не менш професійно на сцені виглядали і маленькі танцівники школи сучасної хореографії.

Камерний оркестр "Perpetum mobile" святкує 15-ти річний ювілей. Програма оркестру - популяризація класичної музики. Чимало вихованців колективу у майбутньому пов'язують життя із музикою. Потрапити до оркестру не просто, потрібно володіти грою на музичному інструменті не менше п'яти років. Однак керівник розповідає, працюють із юними солістами.

Виконання творів демонструють на високому рівні. Захоплюють водночас і класичні твори і сучасні джазові. Студентка музичного училища Анастасія Красько вже чотири роки грає в оркестрі. Визначилася і з майбутньою професією, однак оркестр це не лише робота, а й дозвілля.

На одній сцені із камерним оркестром виступають вокалісти ансамблю сучасної пісні "Меридіан". Нині виконують відомі та улюблені хіти своїх пошановувачів. Олексій Капланов за фахом юрист і музикант, але вже десять років займається в ансамблі.

Під керівництвом Юлії Тимочко артисти розкривають свої вокальні дані. Під звучання камерного оркестру музика та спів лунають по-новому.