Війна війною, а про здоров'я слід подбати. Аби вояки, які нині перебувають на Рівненському полігоні, могли хоч трохи відпочити, їм привезли матраци, подушки та каремати. Самі вояки кажуть: чекали на них іще кілька тижнів тому, але раді, що таки отримали. Тому розібрали швидко. З полігону повернулася журналісти "Рівне 1".

Таких резервістів, як 37-річний колишній банківський працівник Олександр, на Рівне нському полігоні багато. Більшість із них добре знають, чому нині тут, і які завдання у подальшому виконуватимуть. А тому і до умов, кажуть, швидко призвичаїлися. Хоч і нарікають на деякі незручності. Здебільшого - нестачу медикаментів, матраців, подушок. Саме їх кількома вантажівками і привезли на полігон. Тут же і їх солдати і розділили.

Отримати ці необхідні речі трохи раніше хотіли б військові. Але й цьому раді та вдячну за допомогу. Кажуть: до такої кількості вояків виявилися не готовими.

Не відмовляться військові і від медикаментів, здебільшого антивірусних та протипростудних. Кажуть, цю допомогу приймуть із радістю. Тим паче, що попереду у них важкі завдання, які, виконуватимуть вже не в навчальних умовах.