Де гроші - там скандали. У Рівному невідомі юнаки намагались зірвати чергове засідання бюджетної комісії облдержадміністрації. Вимагали, аби комісією керував секретар, а не виконувач обов'язків голови Петро Дубас. Мовляв, останній розкрадав бюджетні кошти у великих розмірах. Чи вдалось прийняти рішення порядку денного членам комісії - у сюжеті "Рівне 1".

Засіданням бюджетної комісії повинен керувати секретар, а не виконувач обов'язків голови Петро Дубас. Першим таку пропозицію вніс депутат Рівне нської облради Віктор Кривун.

Не отримавши підтримки від інших членів комісії Віктор Кривун покинув засідання. Після чого до зали увійшли понад десяток молодиків, які так само вимагали Петра Дубаса, який працював з минулою владою, відмовитися від своїх повноважень. Після декількохвилинних перемовин не домігшись свого юнаки пішли. Тож члени комісії взялися розглядати питання порядку денного. 730 тисяч гривень матеріальної допомоги просила виділити з обласного бюджету Федерація профспілок на підготовку дитячих оздоровчих таборів.

Опираючись на бюджетний Кодекс України, - запевнила Лідія Біляк, законодавчих підстав надавати фінансову підтримку комунальним і приватним закладам області, які оздоровлюють дітей, немає.

Однак, розуміючи те, що в дитячих оздоровчих таборах необхідно обновити матеріально технічну базу та те, що нинішня ситуація в країні унеможливлює відпочинок дітей на Чорному чи то Азовському морях вирішили підтримати це питання та винести його на сесію. Погоджувала бюджетна комісія і перелік доріг в області, які ремонтуватимуться чи будуватимуться за рахунок державного бюджету на суму 108 з половиною мільйонів гривень.

Незважаючи на певні непорозуміння стосовно визначення вулиць і доріг, які необхідно відремонтувати, члени комісії таки погодили запропонований список. Відтак, у 2014 область знову чекає прискіпливе пильнування за потоком бюджетних коштів.