Днями у Рівному відбувся конкурс краси "Міс Рівненщина 2014". В рамках проекту перший місцевий вручив титул "Міс Медіа" одній з красунь. Переможницею стала Олена Опанасюк. В інтерв`ю "Першому місцевому" Оленка розповіла про себе, а також поділилася секретами закулісся конкурсу краси.

В свої 18 років Оленка здобуває освіту в "Рівне нському коледжі економіки та бізнесу" за спеціальністю "Туристичне обслуговування".

В дитинстві мріяла стати стюардесою.



pic

- "Міс Рівне нщина 2014" це перший конкурс краси, в якому ти брала участь?

- Ні, раніше була учасницею конкурсу краси, який проводився по закінченню навчання в школі моделей "Панна". Отримала перше місце, а також титули "Міс ОГО" та "Міс дружба". Окрім того, маю перемогу в конкурсі "Міс Боді- Арт" і брала участь в конкурсі, який проводився в мальовничому місті Чернівці, "Міс Україна - Захід ", де стала фіналісткою і отримала титул "Міс Інтернет".

- Чи плануєш надалі пов`язати своє життя з модельним бізнесом?

- Модельним бізнесом я займаюсь вже близько трьох років. Була учасницею різних конкурсів краси та чималої кількості показів і фотосесій. Зокрема, за кордоном, тому вважаю, що у даній сфері свої сили вже випробувала і тепер хочу спробувати себе у чомусь новому та маю надію, що досягну успіху.

- Як ти слідкуєш за фігурою? Чи дотримуєшся якихось дієт?

- Що стосується здоров'я, то я відвідую спортзал, люблю активний відпочинок та намагаюсь слідкувати за своїм харчуванням. Як кажуть, в здоровому тілі - здоровий дух.

- Ти отримала титул "Міс Медіа", що він для тебе означає?

- Я взагалі не очікувала. Цей титул став надзвичайно приємною несподіванкою.



pic

- Чому ти навчилася, беручи участь в конкурсі "Міс Рівне нщина 2014"?

- На конкурсі я отримала не так досвід, як безліч приємних емоцій та нових знайомств.

- Чого б ти порадила дівчатам, які в майбутньому будуть брати участь в конкурсі?

- Раджу дівчатам постійно працювати над собою, вірити в свої сили, постійно вдосконалюватись та ніколи не зупинятись на досягнутому!

- Яка твоя мрія?

- Я, як будь-яка дівчина, мрію бути щасливою. На даний момент щастя для мене - це бути гордістю для своїх батьків, а в майбутньому - бути коханою дружиною та люблячою мамою.



pic

А на даний момент твоє серце зайняте чи вільне?

- Я маю кохану людину. Він завжди поруч і підтримує мене у всіх моїх справах, за що я йому дуже вдячна.

- Ти казала, що мрієш стати люблячою мамою. Скільки дітей хотіла б мати?

- Хотілось би двох: хлопчика і дівчинку. Але все ж вірю в те, що станеться так, як Бог дасть.

- Як ти ставишся до тварин? Чи маєш домашніх улюбленців?

- Обожнюю тварин. Майже 10 років маю пухнастий клубок щастя - кішку Дульсінею, а 2 місяці тому в моєму житті з'явилась ще маленька радість, породи Йоркширський тер'єр - Беатріс.



pic

- Як любиш проводити дозвілля?

- Ніколи не сиджу на місці. Люблю активний відпочинок. Веселі зустрічі з друзями, боулінг, ковзани, велосипед. Розділяю захоплення хлопця у екстремальних поїздках на квадроциклах. У планах на найближчий час - стрибок з парашутом.