Багаті рідко плачуть і ще рідше платять. Але в день захисту дітей не скупились на подарунки дітям. Сиротам влаштували святковий сніданок та подарували іграшки. А в парку Шевченка змагання та розваги старшим діткам. Не прогавили такого свята і наші журналісти.

Маленькі курчатка, справжні козаки, театральне дійство неабияка радість для цієї малечі. До свята вони готувалися ретельно: вчили віршики, співали пісні. Діти-сироти найбільше потребують батьківської турботи та підтримки. А День захисту дітей для них справжнє свято.

1 червня у парку не проштовхнутися. Справжні емоції та боротьба до останніх кроків вирували на дитячій спартакіаді. Семеро команд дошкільнят визначали найспритніших. Маленький Роман вперше бере участь у такому дійстві. Але не зважаючи на вік вже прагне перемогти.

Задоволена турніром і мама, переконує такі дитячі свята треба влаштовувати частіше.

Вже майже 60 років святкують день захисту дітей. І гасло свята "діти - це наше майбутнє", намагаються згадувати не лише на свята.

Дбати про дітей, робити їхнє дитинство щасливим, пригортати до серця рідних і вділяти любові чужим, позбавленим родинного тепла, закликають чиновники. Кажуть , «чужих дітей не буває». Про це ще раз нагадує міжнародний день захисту дитини.