Рівненська міжрайонна природоохоронна прокуратура відмовила у порушенні кримінальної справи за фактом нецільового використання майна службовими особами управління Держрибоохорони в Рівненській області.

Перевірка, проведена правоохоронцями та працівниками КРУ, не виявила зловживань зі сторони рибінспекторів. Про це повідомив рівненський природоохоронний прокурор Василь Ткачук.

Нагадаємо, перевірку правоохоронці розпочали після виходу в ефір на телеканалі "Рівне 1” журналістського розслідування "Кримінальна риболовля”, в якому розповідалось про нецільове використання ресурсів і службових приміщень службовцями рибоохорони. Та заспокоюватись охоронцям рибних ресурсів поки зарано.

Зараз триває ще одна перевірка: працівники державної служби по боротьбі з економічними злочинами, за вказівкою природоохоронної прокуратури, перевіряють інформацію про незаконні схеми продажу вилученої у браконьєрів риби працівниками Держрибоохорони. Про результати роботи правоохоронців ми розкажемо у наступних випусках програми "Патруль".