Знову парк, і знову будівництво. Цього разу будівельний майданчик виріс на території між Рівненською обласною лікарнею і Пагорбом Слави. Там активно вирубують дерева, хоча й паркан ще не встигли доробити. Паспорту об'єкту ми теж не знайшли. Усе, що вдалось дізнатись про таємниче будівництво у рекреаційній зоні, - у сюжеті.

Нині на земельній ділянці на вулиці Київській працює важка техніка та будівельники. Незнання того, що будується в рекреаційній зоні обурює рівнян та громадських активістів.

Однак, як вдалось дізнатись пізніше все не так просто. Ділянку, поблизу Пагорба Слави, де колись розміщувались громадські туалети, ще 30 травня 2005 року Рівне рада віддала в оренду під будівництво об’єкту громадського харчування. 3 квітня 2006 після проведення конкурсу, цю ділянку парку віддали в оренду фірмі «Офіс - Дизайн». В 2007 Рівне нрада скасовала своє рішення, адже з моменту укладання договору місто від орендарів не отримало ані копійки. Натомість, фірма подала у суд, і виграла. І так декілька разів.

Судова тяганина триває і нині.

Достеменно нині так і невідомо, що побудують на скандальних 830 квадратних метрах землі біля Пагорбу Слави. Однак, перший місцевий шукатиме нові подробиці цього земельного скандалу.