Благодійну акцію "Діти Майдану" розпочинають поляки. Проект ініціювали у Кракові де нині лікуються постраждалі з Майдану. Після кривавих подій чимало дітей залишились напівсиротами, сиротами. Зважаючи на ці обставини поляки запрошують на безкоштовний відпочинок-реабілітацію цих дітей.

Організатором виступило "Товариство Приятелів України", під патронатом мера Кракова Яцека Майхровського та за підтримки медіа, як польських, так і українських.

Проект буде відбуватись в два етапи: спочатку поїде молодь, а потім діти. Перший тур стартує з 28 квітня до 4 травня. Наступний — відбудеться у червні. Діти прибудуть до Кракова, де будуть проживати протягом туру.Гостям організують зустрічі з однолітками з Польщі, ознайомлення з польською та європейською культурою.

Фінансування проекту відбуватиметься з коштів, які може надати будь-який громадянин на номер рахунку. Крім цього, кошти з благодійного концерту теж будуть залучені для проекту з реабілітації та відпочинку дітей, поранених та загиблих героїв Майдану.

Кошти ще збирають.