Перевізники просять місцеву владу негайно переглянути тарифи на проїзд у маршрутках.

Зокрема, ГО „Спілка водіїв” та ГО „Союз перевізників України” оприлюднили новий текст звернення, у якому наголошують, що "вже сьогодні наше місто стоїть на межі повної зупинки перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах".

"На загальних зборах міських перевізників 14 квітня 2014 року було прийнято рішення про звернення до міського голови м. Рівне з вимогою: 1. Невідкладно до 18 квітня 2014 року скликати позачергове засідання виконавчого комітету Рівне нської міської ради. 2. На засіданні виконавчого комітету міської ради м. Рівне погодити встановлення тарифу на проїзд міським автомобільним транспортом загального користування м. Рівне у розмірі 3,5 грн." - також йдеться у зверненні.

Окрім того перевізники обіцяють зібратися сьогодні, 17 квітня, о 15-00 біля міськвиконкому, аби вимагати скликання позачергового засідання виконавчого комітету.

«Якщо найближчу добу не врегулювати цю проблему, перевізники будуть змушені зупинити перевезення на міських маршрутах міста Рівного», - говорить президент ГО „Союз перевізників України” Валентин Демчук.

Нагадаємо, іще кілька днів тому перевізники просили затвердити вартість проїзду у 3 гривні. Міський голова Рівного Володимир Хомко запевнив, що подорожчання неминуче.