Знімальна група програми "Патруль” на патрулюванні з працівниками ДАІ. Для чергування обрали відрізок дороги між Рівним і поворотом на Березне, який вартові доріг називають особливо аварійним.

На пам’яті інспектора ДПС для обслуговування доріг державного значення Олександра Янчука – десятки аварій, які сталися на цьому відрізку дороги. У багатьох з них гинули і травмувались люди, - розповідає він, під’їжджаючи до першого заокруглення цієї дороги.

Працівники ДАІ, які патрулюють цей відрізок дороги, на план-схемі маршруту відзначили найаварійніші місця. За роки чергування вже знають і попереджають водіїв: найнебезпечніші кілометри поблизу села Любомирка.

У погані місця на дорогах працівники ДАІ не вірять. Кажуть: всі аварії - через звичайне ігнорування правил дорожнього руху і сліпу впевненість, що з тобою нічого не станеться.

ДАІшники радять водіям більше уваги звертати на знаки, ніж на дорожню розмітку. Вона, на думку Олександра Янчука та його напарника, має багато недоліків, які можуть стати потенційними причинами аварій.