Найбільша проблема Рівного - слабка економіка. Про це під час зустрічі з англійським дипломатом заявив Володимир Хомко. Також перший секретар з політичних питань міністерства закордонних справ та справах співдружності Великобританії Скотт Хадсон поцікавився у міського голови, чи готове Рівне до майбутніх президентських виборів.

Британці готові інвестувати у Рівне . Але після того як переконаються, що місцеве населення за європейську інтеграцію. Щоб налагодити контакти з місцевою владою та дізнатися більше про економічну та політичну ситуацію в місті до Рівного приїхав перший секретар з політичних питань міністерства закордонних справ та справах співдружності Великобританії Скотт Хадсон. У тому, що Рівне за євроінтеграцію, дипломата переконував Володимир Хомко.

Міський голова Рівного запевнив Стотта Хадсона, що Президентські вибори у місті відбудуться вчасно і пройдуть чесно та демократично. Натомість Володимир Хомко чесно зізнався, що корупція у Рівному така ж, як і всюди по-Україні.

Натомість англійський дипломат запевнив, що він і його колеги з посольства розповсюджуватимуть інформацію про українські міста для залучення сюди англійських інвестицій.

Зрештою сторони домовились детальніше обговорити можливості подальшої співпраці та інвестування під час наступних зустрічей. Відбудуться вони вже після закінчення Президентських виборів.