Майже половина сховищ цивільного захисту населення у Рівному не готова прийняти людей у разі небезпеки. Про частину нікому дбати, на інші в бюджеті бракує грошей, а є й такі. до котрих просто не пускають господарів. Протирадіаційне сховище, яке на балансі Льонокомбінату, опинилося під землею іншої приватної структури і тепер до нього зась. Чиновники помилку в наділі вже й самі визнали, але суддя чомусь вирішила інакше.

Сховатися у разі небезпеки у протирадіаційному сховищі на вулиці Будівельників,6, рівняни не зможуть. Принаймні, доки представники Льонокомбінату, на балансі якого знаходиться об'єкт, не матимуть до нього доступу. Пояснюють: іще у 2011 році міськрада надала цю ділянку в оренду ТОВ "Планета-Друк". Вони ж до сховища через свою прохідну не пускають.

Таке рішення суду змушує балансоутримувача йти на ризик.

Журналістів представники "Планета-Друк" на свою територію пускають без заперечень. Показують опломбований вхід у сховище.

Аби печатка і пропускний пункт на шляху до сховища на Будівельників, 6 зник - працівник Льонокомбінату подали апеляцію до Житомирського апеляційного адміністративного суду. Поки ж приводять у належний стан та вигляд інше сховище, яке знаходиться на балансі підприємства.