Поки новий сезон у КВН не розпочався, скажу це першим:) Ні, ну ми всі, звичайно, зрозуміли, про кого реклама, якою обвішали Україну. Але давайте пофантазуємо... Можливо, замовник і розробники мали на увазі зовсім не те, точніше, не ту?

Що ж це може бути - предмет жіночого роду, який вперто і тихенько працює, коли інші навколо - балакають, блокують, обіцяють та в інші способи дуріють? Ну ось уявіть: прийшли ви ввечері додому, вечерю готуєте, телевізор дивитесь, домашніх виховуєте, по телефону балакаєте і т.д. Щось комусь обіцяєте, а може навіть і щось там блокуєте:) А ось ВОНА тим часом - тихенько працює... Все працює і працює. Працює і працює. Працює і працює...

Та звісно це "пралка", що ж тут думати!

Згадав анекдот. Мовою оригіналу.

- Купил себе недавно стиральную машину - сама и стирает, и крахмалит, и выкручивает...

- А вот моя - еще и белье сама и развесит, и выгладит...

- Ого! Наверняка дорогая штучка, импортная...

- Кто? Катька?!.. Да нет, наша, отечественная...

:)

І ще про працьовитість. Про титанічну працьовитість на фоні балаканини і блокування. Чи то анекдот, чи то бувальщина.

Переобирають правління колгоспу. Голова - на зборах, говорячи про одного з членів правління, кандидатів на переобрання, не скупиться на риторичні звороти, звернені до залу:

- Хто, хто працює так як ця людина? Хто ще може стільки працювати, стільки вкалувати?.. Скажіть мені, хто? Хто порівняється з цією людиою в працьовитості? Хто?..

І серед гробової тиші - голос з останнього ряду:

- Кінь!!!

Приємного вам перегляду реклами на вулицях Рівного! :)