Відрізаними від європейської цивілізації та покинутими на самоті зі своїми проблемами відчувають себе мешканці вулиці Здолбунівська, що у Рівному. Вони живуть поблизу ринку Дикого, і через це замість ввічливих сусідів посеред вулиці мають жваву торгівлю. Як наслідок - до людей не можуть дістатися автівки швидкої, бо з другого боку будинків адміністрація ринку вирішила збудувати ще й парковку.

Вулиця Здолбунівська розташована у центрі Рівного. Однак вільно дістатися до своїх будинків мешканці не можуть. З усіх сторін ринок Дикого. Торгівля, машини з постачальниками, та просто покупці. А з іншої сторони будинків підприємець почав будувати автостоянку.

Мешканці будинків обурилися таким діям зі сторони ринку. Покликали розібратися міського голову. У понеділок Володимир Хомко приїздив, і визнав: проблема є.

Підприємець впевнена люди перебільшують. Та й огорожі каже раніше тут не було. До того ж запевняє цю територію облаштували, і вирішують проблему ґрунтових вод. Адже ринок і будинки на Здолбунівській регулярно підтоплює.

Люди обурені діями адміністрації ринку. Показують: паркан хочуть встановити впритул до їхньої земельної ділянки, тоді як має бути відстань 75 см. Юрист також зацікавилася проблемою. Каже її потрібно досконало вивчити, і не порушувати прав мешканців, і підприємця. Але земля поблизу озера належить територіальній громаді міста.

Підприємці пообіцяли розвантажити заїзд зі сторони Здолбунівської. І запропонували далі працювати юристам та землевпорядникам.