У Рівному розпочався збір коштів для ремонту доріг на перехресті вулиць Київської, Данила Галицького та Костромської. Зважаючи на те, що державне казначейство гроші затримує, зібрати необхідну суму рівнянам вирішили допомогти і мешканці інших міст та навіть країн.

Це перехрестя при в'їзді у наше місто - практично перше - що зустрічає усіх, хто вирішив відвідати Рівне зі сторони столиці України. Саме його віднедавна місцеві водії почали називати чорною дірою. Кажуть, в ній гинуть автівки, а народжуються лише прокльони.

Його почали уникати не лише водії але й комунальники. Втім ситуація змінилася відколи Рівне відвідала делегація з Франції. Хоч як не намагалися представники влади не везти представницю французького посольства через це перехрестя, уникнути його не вдалося, як і запитань зі сторони Юлії Сотьє.

Натомість міський голова запевнив, що як тільки країна уникне протистояння із Росією , і дорога перестане бути стратегічним об'єктом на підступах до нашого міста, її почнуть ремонтувати. Аби тільки були кошти.

Втім хвилюватися за дороги, а не за кошти порадив голові міністр економіки.

Втім не чекати кінця непочатої війни та грошей із Києва вирішили самі рівненські будівельники та комунальники.

Рівняни ж розпочали збір коштів на ремонт перехрестя і просять долучитися до цієї справи усіх небайдужих. Одним із перших благодійників вже зголосився стати лідер Правого сектору. Який після відвідин нашого міста на престижному позашляховику вирішив пожертвувати золотим президентським батоном на користь рівненських доріг. У Рівне раді вже створено комісію, що відповідатиме за підготовку документів про передачу батону Рівному.