Що робити, коли ти хочеш спілкування, але в тебе мало друзів, та всі вони зависають у всесвітній "павутині"?

Вітаємо! Хочемо повідомити одну чудову новину нашим милим рівнянам. Всі ми знаємо, що комп'ютер дуже шкідливо впливає на здоров'я людини, та якщо довго за ним сидіти - можна зовсім забути що таке справжнє спілкування.

Але що робити у випадку, коли всі друзі так само сидять у різних соціальних мережах, та витягти їх із них майже не можливо?

А що робити, коли всі друзі пороз'їжджались по селах, або на курорти, а ти залишився вдома? - Правильно! Ні в якому разі не сидіти вдома, а виходити на вулицю та знайомитись з новими людьми!

Як з ними знайомитись, запитаєш ти? - Дуже просто із новим проектом від рівненських розробників - АнтиВеб! АнтиВеб - це перша в Україні cоціальна антимережа.

Щось дивне, правда? Але варто тільки спробувати і ти відразу зрозумієш, що в тебе з'явилося багато нових друзів з різними інтересами та хоббі. Також, можливо, ти знайдеш і свою другу половинку.

Приклад використання даного сайту: ти хочеш відвідати рок-концерт чи скуштувати шашлик, але ти знаєш, що в тебе немає друзів, які б могли розділити це бажання. Наш сайт допоможе тобі втілити в життя свої бажання. Для цього необхідно просто створити зустріч із назвою, наприклад, "Збираємося на концерт гурту Metallica у Києві". Після цього вказуєш певні мітки для, того щоб підібрати людей по інтересам.

Наприклад: тільки хлопці, тільки люди від 18 років, зустріч без вживання алкоголю тощо. Чекаєш півгодини... Voila! В тебе вже є декілька однодумців, які охоче поїдуть з тобою на концерт, та ти знайдеш собі нових друзів, з якими відірвешся "на повну катушку". Після цих подій ти можеш поділитися фотографіями у певному розділі, також оцінити дану зустріч по шкалі від 1 до 5 балів, ти самим ми зможемо надавати тобі рекомендації щодо подій, які тебе зацікавлять.

Наша антимережа не обмежується тільки цим, ти можеш організовувати все що найперше прийде у твою голову, будь то рибалка, виїзд на природу, виїзд у ліс по гриби, відвідування театру чи музею, влаштування мирних акцій чи флешмобів, та навіть просто прогулянка по вулицях парку чи Лебединого озера.

Даний проект розробляється на абсолютному ентузіазмі, та не використовує ніяких чужих розробок, тому нам потрібна ваша підтримка у вигляді уваги та активності, щоб ми знали, що робимо це не марно.

Більше половини роботи вже зроблено, залишилось ще зовсім не багато, основна функціональність майже готова.

Для тих, кому дуже цікаво, можете поглянути на першу альфа-версію дизайну основної сторінки. Подивитися можна за адресою: www.antiweb.com.ua (це не є остаточною версією, можливі подальші зміни). Також просимо розповідати цю чудову новину якомога більше людям, щоб ми знали, що ми не одні. Це буде найбільшою подякою для нас.

Також уточнюємо, що доступ на перший час буде доступний тільки рівненчанам.

А щоб втримати інтригу, повідомимо, що до запуску проекту залишилось всього 50 днів. Відлік почався...