Купи сміття - посеред міста. В провулку Підгірному утворилося стихійне сміттєзвалище. Повз нього пролягає дорога до школи. Місцеві мешканці скаржаться - комунальники поставили лише один контейнер, та й то на приватній території. Днями ж відправили людей викидати сміття за кілометр. Ті погодились, тепер чекають, коли ж комунальники приберуть стихійний смітник.

За вивіз сміття платять, а його ніхто не забирає, скаржаться мешканці будинків, що по вулиці Підгірній у Рівному. Неподалік ще три дні тому стояв смітник "Санкому" - але його забрали, а відходи залишили. Зате поставили табличку "Не викидайте сміття тут".

Сусідні організації, кажуть люди, за звичкою викидають непотріб сюди, а табличку хтось зніс. Втім, "Санком" попередив, що смітник на цій території несанкціонований, то ж сміття потрібно нести до найближчих контейнерів, за кілометр. Ті згідні, лише просять прибрати засмічену територію.

Директор ТОВ «Санком», Святослав Євтушенко пояснює - підставою, через яку забрав старі контейнери стали численні заяв місцевих мешканців. У ЖКП"Сонячне" на балансі якого знаходяться навколишні будинки йому повідомили - місце для встановлення контейнерів тут не передбачене.

А вже стихійний смітник, за словами працівників "Санкому" повинен прибрати власник тієї самої приватної території.