Дитина отруїлася продуктами горіння. Трагедія сталася у селі Мочулище Дубровицького району. Мати зачинила свого трирічного сина та дворічну дочку у будинку, а сама пішла на деякий час з дому.

У будинку спалахнув вогонь. Його випадково побачила сусідка, яка йшла позв хату.

Врятувати дворічну дівчинку сусідка вже не змогла. Викликала пожежників. Коли ті прибули на місце події – дитина була вже мертва. Малеча отруїлася продуктами горіння. У селі трагедією шоковані. Про родину загиблої дитини відгукуються посередньо. Мовляв, матері лише 19 років. За дітьми нібито дивилась. Але могла залишити їх самих вдома.

Нещодавно родина переїхала у власний будинок. Селяни кажуть, з матір’ю та 26-річним батьком дітей була проведена бесіда щодо правил пожежної безпеки.

Рятувальники кажуть, орієнтовна причина пожежі - це неправильна експлуатація пічного опалення. Адже вогонь спалахнув у тій кімнаті де була грубка.

Селяни кажуть, даний будинок горить вже втретє. Тепер родина погорільців планує з нього переїздити. Рятувальники вкотре просять всіх мешканців області – не залишати своїх дітей без нагляду і дотримуватись правил пожежної безпеки.