Близько тонни коропа, білого амура та толстолоба з рибного господарства опинилася в озері. Все, завдяки ініціативі рівненських любителів підводного полювання та рибальства.

На Хрінницькому водосховищі риби побільшало. Приблизно на тонну. Саме стільки члени громадської організації клубу підводних мисливців та рибалок випустили в водойму. Учасники акції розповідають цю справу роблять з благородною метою - поповнюють природні запаси водойм для того, аби не сталося екологічного лиха.

Рибу для акції активісти купували у спеціалізованому господарстві в селі Коритне. Вона відповідає всім ветеринарним вимогам, кажуть члени громадської організації. Аби довести це - на зарибненні присутній епізоотолог. Фахівець у польових умовах вивчає чи здорова риба. За деякий час робить висновок.

Бояться члени громадської організації лише одного. Кажуть, часто після зарибнення водойм з'являються браконьєри, які незаконним способом виловлюють більшу частину риби. Слова активістів підтверджує і місцевий державний інспектор.

Члени клубу підводних мисливців та рибалок сподіваються не лише на активність рибінспекторів, а й на совість людей, які займатимуться улюбленою справою у чесний спосіб. А також дякують усім небайдужим підприємцям та організаціям за допомогу в організації зарибнення.