У важкий час знайти своє щастя у мирі та спокої літератури й мистецтва пропонують рівнянам учасники літературного клубу "Співрозмовник". Сьогодні, напередодні Міжнародного дня щастя вони провели в обласній бібліотеці творчу зустріч із поетичними читаннями та розмірковуваннями на тему щастя.

Поет Анатолій Мильніков прийшов сьогодні в обласну бібліотеку у пошуках щастя. Разом із ним його вирішили віднайти і члени літературного клубу "Співрозмовник", що діє при закладі вже понад 20 років. Сьогодні, таке живе спілкування, кажуть організатори заходу, край необхідне.

Нині у клубі відбулися поетичні читання присвячені Міжнародному дню щастя. Його оголосила генеральна асамблея ООН. А також в бібліотеці почала діяти книжкова виставка під назвою "Сто годин щастя", в якій представлені твори слов'янських поетів та письменників. Організатори кажуть, запросили на захід не тільки членів клубу.

Стати щасливими члени клубу зичать і усім рівнянам. Кажуть рецепт дуже простий - мир, здоров'я та кохання. А ще

А ще поети радять шукати відповіді на всі питання у літературі. Тому прагнуть залучити якомога більше молоді до читання.